Kategori Arkiv: Sextoy porfilm

Thaimassage liljeholmen bastu malmö

thaimassage liljeholmen bastu malmö

Grön Massage Bästa Massage i Årsta Liljeholmen Massage i Årstadal nära, liljeholmen, stockholm HEM. Vi erbjuder flera olika massage spa behandlingar samt riktigt skön spa-avdelning med jazucci och bastu. New Bangkok Thaimassage is feeling joyful. New Bangkok Thaimassage - Home, facebook December 23, 2015 Vi önskar alla gamla och nya kunder en riktigt God Jul :-) Vi har öppet som vanligt i helgen. Thaimassage Lite hårdare massageform som får igång din kropp, den utförs med löst sittande kläder på kroppen och med hjälp av händer, fingrar, fötter, armbågar och knän masserar man med ett fast tryck mot nästan alla kroppsdelar. Aqua Spa har bastu och jacuzzi. Fem minuters promenad från.

Thaimassage liljeholmen bastu malmö - Luecha

Bokning och avboknings regler "Bokning om ni har bokat en tid hos oss behöver ni kommer 10 min före behandlingstid. Stressen rinner av och du blir som en ny människa. Thaimassage, lite hårdare massageform som får igång din kropp, den utförs med löst sittande kläder på kroppen och med hjälp av händer, fingrar, fötter, armbågar och knän masserar man med ett fast tryck mot nästan alla kroppsdelar. Lördag-Söndag.00-18.00, thailändska Anda, vi erbjuder en naturlig behandling i en mysig och avslappnande miljö i Thailändska anda. Buss från Gullmarsplan eller Årstaberg För er som åker kommunalt från Gullmarsplan finns 160 bussen mot Liljeholmen eller Årstaberg.

Thaimassage liljeholmen bastu malmö - Thai

Söndag:.00.00, sparadiset Malmö, husargatan 3, drottningtorget 211 28 Malmö. Vi erbjuder flera olika massage behandlingar. Bekväma och löst sittande kläder är att föredra. Om ni kommer med bil så har vi parkering som ligger precis utanför salongen. Balans Harmoni - ett bättre liv för din krop. Ett stenkast ifrån Liljeholmen. Om du går på stan och blir trött i benen är en halvtimmes fotmassage exakt det som behövs för att du skall få tillbaks kraften och energin i benen.

Thaimassage liljeholmen bastu malmö - Spa massage i

Luta dig tillbaka och låt vår massageterapeut ta hand om dig! Gallery, boka tid för din behandling. Hamam-Turkiskt Bad, den varma ångbastun med en het marmorhäll i mitten där man ligger under själva behandlingen, en slags helkroppsscrub och massage. Sveriges mysigaste SPA-anläggningar, säker e-handel - betala med Klarna. Certifierade hud massageterapeuter, webshop med snabba leveranser 0, du har inga produkter i varukorgen., du visar nu behandlingar och priser för: Välj anläggningFågelbrohus Hotell (Värmdö)Krusenberg Herrgård Köp presentkort, nytt i webshoppen! Vi hyr även ut vår Aqua Spa relaxavdelning till företagsmötet, möhippor, svensexor och kompisgäng. För tidbokning ring Öppettider, måndag - Fredag.00 -.00. Alla är varmt välkomna! Du får ny energi och känner ro i sinnet. Karta vägbeskrivning, läs mer om vår behandling, boka tid. Thaimassage är mycket bra för dig med stel och kort muskulatur och som behöver öka din flexibilitet. Kontakta oss för mer information! En upplevelse av total avslappning. Våra tjänster, behandlingar och atmosfär är alla thaimassage liljeholmen bastu malmö inspirerade av thailändska traditioner och presenteras för alla våra kunder med stolthet och medkänsla. Fotmassage, populär massageform i både Sverige och Thailand.

    Fler artiklar

0 Kommentar på "Thaimassage liljeholmen bastu malmö"

Kommentar

E-postadressen är inte offentliggjort. Obligatoriska fält är markerade *